Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for promotional or other important messages.

Soundbars

Een soundbar is een eenvoudige oplossing om het geluid van je televisie beter te maken. Met 1 kabel sluit je hem aan op je tv. Zolang je tv beschikt over een optische en/of HDMI aansluiting dan is deze geschikt voor een soundbar. Kies een soundbar met een losse subwoofer als je een echt vol geluid zoekt. Een soundplate is een soundbar waar je de televisie op zet. Vaak hebben soundplates een geïntegreerde subwoofer.

Samsung Soundbar T420 Samsung Soundbar T420
In voorraad
Merk: Samsung Model: T420
Met de Samsung HW-T420/XN verbeter je het geluid van je televisie. De set wordt geleverd met een soundbar en een subwoofer. De soundbar versterkt het geluid van de televisie en de subwoofer produceert diepe bassen. Heb je geen zin meer in een film of serie? Wanneer de tv uitgaat, stream je draad..
129,00€
Excl. BTW:106,61€
Samsung Soundbar T430 Samsung Soundbar T430
In voorraad
Merk: Samsung Model: T430
Haal het meeste uit je tv geluid met de Samsung HW-T430 T-series soundbar. De soundbar heeft 3 speakers, Surround Sound Expension, 2.1 kanaalconfiguratie en een vermogen van maar liefst 170 Watt. Deze soundbar mét draadloze subwoofer laten je genieten van een prachtig surround soun..
199,90€
Excl. BTW:165,21€
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.